Bilbord Vakcina Naslovna1 1210x642 - ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ И ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА: ВАКЦИНЕ ЋЕ БИТИ ДОСТУПНЕ У СВАКОМ СЕЛУ (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ И ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА: ВАКЦИНЕ ЋЕ БИТИ ДОСТУПНЕ У СВАКОМ СЕЛУ (ВИДЕО)

pin - ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ И ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА: ВАКЦИНЕ ЋЕ БИТИ ДОСТУПНЕ У СВАКОМ СЕЛУ (ВИДЕО)

Др Александар Мартиновић, директор Дома здравља „Богатић“ и Теодор Теодоровић, заменик председника Општине Богатић посетили су данас вакцинални пункт у Бадовинцима.

Они су најавили да ће сутра у Црној Бари, без претходне пријаве, моћи да се вакцинишу мештани овог и других села, а наредне седмице вакцинални пунктови ће бити организовани у Богатићу и другим месним заједницама.

Др Мартиновић је истакао да је прву дозу вакцине у општини Богатић до сада примили око 6500 становника, а да организовање вакцинације у селима позитивно утиче на веће интересовање пошто мештани могу да се вакцинишу у свом селу.

-Само прошле седмице без пријаве је вакцинисано око хиљаду становника. Очекујемо да такав тренд буде и наредних дана. У овом тренутку су доступне Астра Зенека, Фајзер и Спутњик В вакцине, а очекујемо и испоруку већих количина Синофарм вакцине – рекао је Мартиновић.

Заменик председника Општине Богатић Теодор Теодоровић је позвао становнике Црне Баре, али и других села да се сутра вакцинишу на пункту у Црној Бари, од 8 до 14 часова.

Поновио је да ће локална самоуправа и Дом здравља омогућили свим заинтересованим мештанима да се вакцинишу у свом месту, а уколико је неопходно и код своје куће.

Related Images: